contact | route | disclaimer YouTubeFacebook

SPONSOREN

Word jij ook officieel muziekvriend van Boer zoekt Band?

 

Op 13 en 14 mei 2017 staat weer de volgende editie van Boer zoekt Band gepland.

Een speciale editie omdat het de tiende keer wordt dat we dit evenement, van, voor en door Boxtelse muzikanten en muziekliefhebbers, organiseren. Wie had dat gedacht toen we hier in 2007 mee begonnen! De muziekscene in Boxtel leeft weer volop en met trots heeft Boer zoekt Band hier een bijdrage aan kunnen leveren.

 

Graag houden wij het evenement gratis toegankelijk. Hiervoor hebben we al jaren lang financiële steun van onze sponsoren en donateurs. Wil jij ook je steentje bijdrage dan kan dat nu:

Voor € 10,- per jaar wordt je ingelijfd in onze vriendengalerij als officiële ‘Muziekvriend’ van Boer zoekt Band. Naast vermelding op onze website krijg je hiervoor exclusief ook iets speciaals terug.

 

Op de eerste dag van komende editie, zaterdag 13 mei 2017, zal het festival geopend worden met een limited special-guest-performance voor onze sponsoren, donateurs en muziekvrienden. Hierna zal het festival zijn deuren weer voor iedereen openen. Hier wil jij toch ook bij zijn?!

 

Gezien de beperkte ruimte voor deze special-guest-performance is het aantal genodigden hiervoor aan een maximum gebonden. Vol is vol! Wil jij er zeker van zijn hier bij te kunnen zijn, meld je dan snel aan als officiële Muziekvriend door een mail te sturen aan boerzoektband@gmail.com. De toegang tot de special-guest- performance is niet overdraagbaar op anderen.

 

Wil je ons ook op een andere manier steunen door als bedrijf sponsor of donateur te worden dan kan dat natuurlijk ook nog steeds. Ook dat vernemen we dan graag via een e-mailbericht.

Wil je gewoon komen genieten van wat de Boxtelse muzikanten dit jaar in petto hebben, dan ben je natuurlijk ook weer van harte welkom op 13 en 14 mei aanstaande.